9.11.2020 Prosba o teplé oblečenie a obuv pre deti, chlapcov a dievčatá - vetrovky, čapice, šály, ponožky, nohavice, mikiny, zimná obuv - Ak máte také veci, čo si pýtajú posunúť ďalej, kontaktujte pani Bauer 0910448010 - odbyt zaručený presne tam, kam treba. ĎAKUJEM

4.12.2019 - Milí Bánovčania a priaznivci iniciatívy Nehádžem do koša, posúvam ďalej, mrzí ma to, ale z osobných dôvodov som nútená zrušiť plánovanú zbierku PLNÁ SKRIŇA. 

26.11.2019 - Vyzbieralo sa 54 medvedíkov, ďakujeme!!!

21.11.2019 - 🐻🐻🐻 Pridajme sa ku zbierke medvedíkov pre Národný ústav detských chorôb! Zbierajú sa len macovia, macíkovia, medvedíky, nakoľko je to maskot ústavu. Plyšáci sa stanú súčasťou Charitatívneho medvedieho bazára, z ktorého výťažok sa použije na podporu rôznych projektov pre malých pacientov. Viac na:
https://www.facebook.com/nudch.eu

Pozývame Vás na milé podujatie spojené s krstom altánkov v Materskej škole. Ak máte malé deti a chcete si popredať veci, z ktorých vyrástli, hračky, s ktorými sa už nehrajú, alebo čokoľvek iné, čo už nepotrebujete, zarezervujte si predajné miesto. Tešíme sa na Vás!!!

Nálepka na poštovú schránku

pre tých, ktorí si reklamné letáky neprosia

Už dávnejšie vnímam, že Vás mnohých otravujú letáky a rôzne propagačné materiály v poštových schránkach. Vyberiete a bez "aspoňprelistovania" ich hodíte do koša, tí uvedomelí ich položia na kôpku papiera určeného do zberu. 

Máme vyrobené takéto nálepky na schránku, rozmer 12x7cm, tlačené na exteriérovú PVC fóliu, cena je symbolických 0,50 eur. K odberu v našej Bánovskej drogérii v centre obce, alebo priamo u mňa, ozvite sa. 

8. augusta 2019 o nás napísali - portál MY Nové Zámky

Inšpirácia z Bánova: Dávajú veciam druhý život

V obci vznikla komunita ľudí, ktorí veci nevyhadujú, ale posúvajú ďalej.

Naďa Vnučková je povolaním marketérka, v súkromí matka dvoch dcér. Vo svojom voľnom čase vymyslela a zrealizovala projekt, ktorý už niekoľko mesiacov pomáha obyvateľom obce žiť ekologickejšie.

"Ľudia dnes majú problém s vecami. Konzumný spôsob života nás dohnal. Obklopujeme sa haldami vecí a nevieme čo s tými, ktoré už nepotrebujeme," priblížila myšlienky, ktoré viedli k vzniku projektu Nehádžem do koša, posúvam ďalej.

ková.

27. júna 2019 vyšiel o nás článok na portáli SRDCOVKY


V obci Bánov rozbehli aktivity, ktoré majú znížiť množstvo odpadu. Dospelí si obľúbili bazár a deti výmenu hračiek


Na začiatku bolo pár obyvateľov, ktorí mali snahu meniť veci. Dnes v Bánove neďaleko Nitry existuje komunita ľudí, ktorým záleží na ekologickejšom smerovaní ich bežných činností a aktivít. Snažia sa minimalizovať odpad, posúvať veci ďalej, využívať nevyužité a hlavne spoločne budovať užitočný projekt, ktorý pomôže všetkým. Navzájom sa učia, čo robiť s nepotrebným šatstvom, potravinami či hračkami pre deti. Nevyhadzujú do koša, ale posúvajú ďalej.

© 2021 Ing. Naďa Vnučková, 0948504201, simunekova@azet.sk
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky